ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελέγξτε την είσοδο της κατοικίας σας με ένα σύγχρονο σύστημα θυροτηλεόρασης.
Αναλαμβάνουμε την ολική εγκατάσταση/αντικατάσταση  θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνων σε παλιές και νέες πολυκατοικίες αντίστοιχα.
Σε καινούριες οικοδομές πραγματοποιούμε την καλωδίωση και στη συνέχεια την εγκατάσταση των μόνιτορ ή απλών θυροτηλεφώνων, του τροφοδοτικού και της μπουτονιέρας στην είσοδο.
Σε παλιές πολυκατοικίες αντικαθιστούμε τα παλιά θυροτηλέφωνα με θυροτηλεόραση χρησιμοποιώντας τα ίδια καλώδια και χωρίς μερεμέτια. Αντικαθιστούμε το τροφοδοτικό του παλιού συστήματος καθώς και τη μπουτονιέρα της εισόδου! Σε διαμερίσματα που δεν επιθυμούν καινούριο μόνιτορ (λόγω υψηλότερου κόστους) μπορεί να τοποθετηθεί ένα απλό θυροτηλέφωνο.
Ερχόμαστε στο χώρο σας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας, ελέγχονται οι καλωδιώσεις και έπειτα χωρίς μερεμέτια, σκαψίματα και καινούργιες σωληνώσεις σας προτείνουμε το νέο σύστημα θυροτηλεόρασης.

Εμείς, στην MVP ELECTRIC, συνεργαζόμαστε με εταιρίες που προσφέρουν μόνο κορυφαία ποιότητα προϊόντων που διαρκούν σε βάθος χρόνου. Παρακάτω παρουσιάζονται οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Fetronic
fetronic 2
c gate
ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ C GATE